A kerti szolár lámpa környezetbarátnak eszköz

Ezzel a stílusos termékkel feldobhatja a zöldövezet kinézetét. A kerti szolár lámpa hideg és meleg színhőmérsékletű variációban egyaránt kapható. Amennyiben valami igazán különlegesre vágyik, akkor szerezze be a színváltós típust! A készülék a Nap energiáját alakítja át és tárolja el az akkumulátorban. Sötétedéskor automatikusan bekapcsol és fényárba borítja az adott területet.

Ha nem szeretne állandó világítást, akkor szerezze be a mozgásérzékelős modellek egyikét! A működését illetően azt kell tudni, hogy a fotovoltaikus panel által összegyűjtött energiát elektromossá alakítja.

A kerti szolár lámpa akkumulátora általában újratölthető. Olyan helyen javasolt elhelyezni, ahol sok a napfény, így könnyebben feltöltődik. Környezetbarát megoldás, hiszen nem bocsájt ki szén-dioxidot. Különböző kivitelben vásárolható meg.

Méret és forma terén eltérőek, ezért biztosan mindenki megtalálja azt a változatot, amelyik passzol a lakókörnyezetébe. A kerti szolár lámpa nemcsak funkcionális célt szolgál, hanem vizuális élményt is biztosít.