A Honeywell okos termosztát igazodik igényeinkhez

Napjainkban egyre több területen hódítanak teret a különféle okoseszközök, növelve ezzel komfortérzetünket.Többek között segítenek a berendezéseink hatékonyságának optimalizálásában, a költséghatékonyságban, nem utolsó sorban kímélve ezzel a környezetünket is. A fűtési rendszereink esetében jó példa erre a Honeywell okos termosztát.

Számos otthon, munkahely vagy nyaraló fűtése nem a legkorszerűbb kialakítású, és ezért nem lehet ideális hőmérsékletet elérni. Azoknak a fűtési hálózatoknak az esetében, ahol a rendszer lehetővé teszi, ideális megoldást nyújt a korszerű vezérlő egységek beépítése. Ezek az egységek, másnéven termosztátok segítenek az ideális, egységes hőmérséklet elérésében.

A Honeywell okos termosztát alkalmazásával sok fűtési energiát spórolhatunk meg, és akár távolról is irányíthatjuk – interneten keresztül, okostelefonról – a rendszerünket. A segítségükkel igényre szabott időprogramok alakíthatók ki. A Honeywell okos termosztát kapható vezeték nélküli kivitelben, vagy a régi vezetékes termosztát cseréjéhez vezetékes bekötéssel is.