A hajóbérlés összehozza a kollégákat

A jól menő vállalkozások sikere több tényezőtől is függ. Az viszont biztos, hogy az időről-időre megtartott csapatépítő tréningeknél semmi sem kovácsolja jobban össze a gárdát és növeli hatékonyan a munkamorált. Abban az esetben, ha cégvezetőként a soron következő csapatépítőt tervezzük, a hajóbérlés szolgáltatás példátlan lehetőséget kínál a számunkra.

A T Flotta Kft. esetében a hajó bérléssel összekötött oktatás és az azt követő program több forgatókönyv mentén is megvalósítható, a személyre szabott igényekre simítva. A program maga roppant mókás és szórakoztató, emellett pedig a közös ügy, illetve az adott feladat megoldása remekül összehozza a kollégákat.

Az említett hajózási és idegenforgalmi szolgálató igazi specialitása a hajókirándulással összekötött csapatépítés. Választék van bőven, már ami a hajókat illeti, hiszen a nagyobb paraméterekkel operáló balatoni hajóktól kezdve, a motorcsónakokon keresztül egészen a kisebb vitorlásokig, bármelyiket lefoglalhatjuk néhány órára a hajóbérlés keretén belül.