A festék spray rendkívül praktikus

A bel- és kültéri felületek fedése, a hagyományos megoldások mellett, máshogy is kivitelezhető. Számos festék spray található a szaküzletekben, de a festekarena.hu webáruházban is. A választék igen széles, akadnak itt zománcok, alapozók, design jellegűek és számos, speciális célra tervezett festék sprayk is, például az epoxi.

A webhelyen forgalmazott aeroszolos termékek mindegyike minőségi összetételű és olyan elismert gyártóktól kerültek ki, mint amilyen a Greenox, a Pinty Plus, a Héra és a Düfa. A flakonok űrtartalma termékenként változó.

Az egyes darabok mellett fel vannak tüntetve a paraméterek, így bárki megtudhatja, hogy az adott fajta kül- vagy beltéri használatra alkalmas, milyen felületre fújható, milyen a fényessége és a típusa, valamint oldószeres vagy sem a hígítása, már ha erre van egyáltalán szükség.

A száradási idő is fel van tüntetve, valamint az is, hogy hány rétegben kell felvinni. A festék spray termékcsalád hasznos tagja a fixáló tulajdonsággal ellátott változat, utolsó rétegként felvíve, időtállóbbá teszi a festést.