A csomagolástechnika mestere a Zalapack

Magyarországon sok cég foglalkozik a csomagolástechnika megannyi részével, ezen területen belül számos szolgáltatást biztosítva a klienseknek. Pontosan ezt teszi a ZalaPack cég is, amelyik közel 30 éve tagja a magyar kis- és középvállalkozások közösségének. Akinek szüksége volt már különféle csomagolási eszközökre és csakis magas minőségű termékeket akart, biztosan megismerkedett a ZalaPack felhozatalával és szakavatott csapatával.

A vállalat 90-ben indult, akkor még egyéni vállalkozásként. A szorgalmas munka persze meghozta a gyümölcsét és 1996-ra megalapozta mai formáját a vállalkozás. A ZalaPack a fennállása óta teljes mértékben magyar cég maradt.

A több évtizedes szakmai tapasztalatnak, szakavatott munkatársaknak, a hazai és nemzetközi partnereknek, illetve az évek során felállított gyártó és feldolgozó üzemnek köszönhetően, nagyon sikeres lett ez. A ZalaPack a gyártói és nagykereskedelmi tevékenységei mellett, három éve megnyitotta a webshopját is. Ezzel a kiskereskedelmi és a háztartási megrendeléseknek is maximálisan eleget tud tenni. Megéri ezt a céget választani.