A cicás harisnya könnyen kombinálható

Vannak olyan ruhadarabok, amikben komolynak tűnünk, és olyanok is, amiket a puszta szórakozás miatt veszünk fel. A cicás harisnya az utóbbiba tartozik, ugyanis leginkább a móka kedvéért szokott a kosarunkban landolni. Ha jobban belegondolunk, akkor kevés olyan hölgy van, aki ebbe menne dolgozni, bár ez is a munkaadónktól függ.

Mindig lesznek olyan kreatív munkahelyek, ahol jó értelemben tekintenek ezekre a különlegességekre, de azért a hagyományos főnöknél inkább vigyázzunk. A harisnyanadrág teljesen átlagos ruhadarabnak mondható, amit főleg a hidegebb évszakokban szoktunk viselni, és általában akkor vesszük fel, amikor meg akarjuk mutatni a lábunk formáját.

A cicás harisnya egy kicsit többet mutat a személyiségünkből, úgyhogy csak a bátraknak ajánljuk a viselését. Ez a fajta dizájn akkor mutat a legjobban, amikor rövidnadrággal vagy éppen szoknyával vesszük fel, a lábbelinél azonban lényegesen szabadabban dönthetünk. A cicák nemcsak csizmával, hanem tornacipővel vagy megszokott edzőcipővel is jól mutatnak.