A bicikli külső gumi ár függ a felszereltségtől

Az a dolog, hogy a termék mennyibe kerül, rengeteg tényezőtől függ. A bicikli külső gumi ár minden esetben változó. Minőségben is hatalmas a választék. Akik versenyszerűen bringáznak, nem várják meg azt, hogy elöregedjen az abroncs és általában minőségi darabokat választanak.

Ezek többnyire sok pénzbe kerülnek, hiszen rendkívül strapabíróak és megfelelnek az elvárásoknak. Az átlagos típusok körülbelül 2-5 ezer kilométer futásteljesítményt bírnak. Ezzel szemben, a minőségi darabok kibírnak akár 10 ezer kilométert is. A bicikli külső gumi ár a márkától, valamint a speciális tulajdonságoktól is változik. Ezek a jellemzők lehetnek például a színezett anyag, a fényvisszaverő csík, a defektvédelem, stb.

Ezek közül a fényvisszaverő csík azért is előnyös, mert ha van a bringán, akkor az láthatóbbá válik, így elkerülhető a baleset, ráadásul a rendőrök sem büntetik majd meg. A bicikli külső gumi ár az imént felsorolt extrákkal már nem biztos, hogy magasnak nevezhető a következményeket tekintve. Sőt, talán pénzt takarít meg azzal, ha magas felszereltséggel vásárolja meg.