Végree utazunk!!!

Csocsó labdák kisebb és nagyobb kiszerelésben

Csocsó labdák

Az asztali foci remek kikapcsolódási lehetőséget kínál a családoknak és baráti társaságoknak, ezért érdemes beszerezni akár otthonra is egy ilyen remek szórakoztató eszközt. Sőt, még a cégvezetőknek is ajánlott megfontolni a csocsóasztal megvételét, hiszen pihenőidőkben nagyon jól összekovácsolhatja az alkalmazottakat.

Ugyanakkor nem árt a csocsó labdák utánpótlásáról idejében gondoskodni, mert ezek a nem túl méretes golyók könnyedén elveszhetnek és kellemetlen lesz, ha ezek hiányában nem lehet lejátszani a szokásos partikat. Szerencsére a csocsoasztal.hu webshop üzemeltetői erre is gondoltak, így a többféle típusú asztal mellett, csocsó labdák is szerepelnek a kínálatukban, különböző kivitelben és kiszerelésben.

Lehet egyetlen darabot is rendelni, de a csocsó labdák 3-as és 10-es kiszerelésben is kaphatóak, amelyek lássuk be, gazdaságosabb és praktikusabb megoldást kínálnak. Ha már ilyen gond áll fenn, hogy időnként eltűnnek a labdák, akkor érdemes többet vásárolni belőlük, hogy mindig legyen mivel pótolni, ha elveszne.

Print Friendly, PDF & Email