Végree utazunk!!!

Az MDF beltéri ajtó az ajtók zászlóshajója

MDF beltéri ajtó

Egy lakás belső dizájnja határozza meg az ott élő család mindennapjait. Ebben a dizájnban fontos szerepet tölt be az MDF beltéri ajtó. A műanyag ajtók inkább a minimalista, letisztult stílust képviselik, a CPL ajtók a középkategóriát célozzák meg, a remek alakíthatóságukkal, a festett ajtó pedig az időtállóság mintaképe. Azonban, az MDF beltéri ajtó igazi zászlóshajóként képviseli a kínálatot, a tömör kialakításával, amit igény szerint üveg beépítésével is lehet díszíteni.

Az ügyfelek nagyjából száz marásminta közül válogathatnak, amelyek díszíteni fogják a későbbiekben az ajtókat. A marásminta után vákuumfólia bevonatot kap. Ez fogja az ajtó felületét képezni, ami egy darabból áll. Hála ennek, nincsenek esztétikátlan illeszkedési csíkok.

Válassza bármelyik modellt és garantáljuk, hogy a beszerelés után, az elégedettség érzése fogja eltölteni! Ilyekor mi is elégedettek vagyunk, hogyha ügyfeleink igényeire megoldást találunk, akár egy MDF beltéri ajtó formájában is. Előre egyeztetett időpont esetén, várjuk bemutatótermeinkben!

Print Friendly, PDF & Email